Våfflor!

Har nyss klämt i mig några våfflor och inte bara det, har ätit mycket god hjortronsylt som jag fick av mormor när jag fyllde år. Mmmm så gott.





Annars har det varit en väldigt lugn dag idag. Har inte gjort så mycket ansträngande. Var ner till Bryggcafét och tog årets första fika där, mys! Och mer ska det bli.

Nu tänkte jag nog kika på Wallander, tror inte jag har sett Luftslottet..


Hej hej!


Sthlm & Bounce

Åh, jag längtar tillbaka.. Hade en så mysig dag i huvudstaden igår. Jag och Menel drog iväg vid 7.30 igår morse och kom hem vid 23 ungefär. Under denna tid hann vi med shopping, lunch på uteservering, lite mer shopping, Bounce och middag igen. Har aldrig sett Bounce förut men det känns jäkligt bra att man gjort de nu iaf. Skulle jag beskriva showen med ett ord skulle det nog bli grymt! Det var så himla bra.

 


Lunch i solen


Förväntansfull...


... för snart börjar detta.


Mycket häftiga grejer, dom dansade runt på dessa "lådor" som sköts ut lite här och var.


Våra platser var helt okej :)



Det var den helgen, kommer jag att leva på länge.

Hej hej!


Snorigt

Ja snorigt är precis vad det är det. Och har varit i en vecka för den delen. Nu har jag tröttnat nu tycker jag att det får räcka med snorandet och den täppta näsan. Täpptheten har nog blivit lite bättre iaf :)

Imorn är det kundtorgskväll som gäller, vilket innebär att det blir jobb några timmar mer än normalt. Men men så kan det vara ibland. Efter det ska jag åka ut och göra det som nu blivit lite av en tradition den 21:a april, pappas födelsedag. Får se hur mycket isen har smält..

Nu väntar jag på att Daniel ska höra av sig, då ska vi nog åka och handla och sen blir det tacos :) MUMS!


Hej hej!


Födelsedag, årsdag..

Ja igår var det min födelsedag. Det var trevligt vi hade bjudit hit både Daniels och min familj så det var ganska knökat med folk om man säger så. Fast även om det var fullt i folk så var det fortfarande någon som fattades. Pappsen. Och idag var det exakt 2 år sedan han somnade in för gott. 2 år låter som så lång tid men det känns ändå som att det var alldeles nyligen på något sätt. Tur iaf att man har så underbara kollegor så man orkar med en dag på jobbet. En underbar Daniel och underbara vänner är det också!




Jag fortsätter att sakna och älska!


Det här gillar jag inte..

Jag gick hem från jobbet idag. Ja för jag blev så jäkla förkyld. Började med att jag hade oerhört ont i halsen. Nu sitter jag här och snoret rinner som näsblod nästan, man får liksom lite panik och känner att shit snart droppar det. Tänkte ta kort på min hög med snorpapper alldeles nyss, men jag skippade det. Den var stor iaf.
Jag vill inte vara hemma från jobbet och jag vill inte vara förkyld, men jag tror iaf det kan vara bra att vara hemma och försöka krya på sig lite grann.


Sitter och funderar lite på om man skulle ha skickat efter några grejer från H&M, men jag kan inte bestämma mig riktigt. Hade velat skicka efter ett par skor också. Tycker dock att det är svårt att veta vilken storlek man ska ha och sådär. Får se hur det blir..


Ska snart gå och lägga mig, men först ska jag smörja in lilla näsan i Idomin-salva, tror det kan vara en bra idé.




Hej hej!


Mysig helg med nära och kära

Ja det har varit en underbar helg! Jag åkte upp till Stöten i torsdags och Daniel och Martin kom upp på fredagen. Kamilla, Elvira, Sofia och Karl-Arne var redan där. Helgen var precis som man vill att den ska vara i april där uppe. Solen sken på oss som aldrig förr och vi njöt för fulla muggar! Var så himla härligt.. Nästan så att man inte ville åka hem därifrån.



Sofia på toppen på lördagen.



Elvira åkte lite skidor också, tror hon tyckte det var ganska kul. Hon åkte stolliften också, modig liten tjej! =)





Moster Fia och Elvira i åkartagen.

Vi i stolliften.



Hela gänget.

På lördag kväll fick jag och Daniel en underbar present av systrarna med familj. Vi var nämligen ut på restaurang och åt grillbuffé. Var huur gott som helst. Kolla bara hur jag slevar i mig ;) Är så det vattnas i munnen när jag tänker på det, MUMS!






Nu ska jag snart och lägga mig för imorn är det jobb som gäller.

Kram kram!




 


Påskledigt

Ja nu har man haft en riktig långhelg. Hur skönt som helst måste jag säga. Det var verkligen behövande. Förhoppningsvis har man blivit lite utvilad. Torsdagen var jag på lunchdejt med Menel, riktigt trevligt och gott var det. Sedan drog jag, Daniel, Mimmi och Mackan på en liten impuls-trip till Valbo. Shoppade inte så mycket på Ikea den gången men blev sugna på en del grejer.
Fredagen var vi hem till mamma och käkade middag. Mormor kom från Gävle och Sofia & co var också med. Mormor tycker om att spela spel precis som jag :) så det hann vi göra också.



Lina, mormor, Sofia och Emmie där bakom någonstans.



Lördagen var vi till Lugnet och badade en sväng. På kvällen var vi hem till Martin och David som flyttat. Blev en liten krogrunda på en del olika ställen.
Söndagen blev det faktiskt årets första grillning, så gott så. Sen åkte vi och tvättade våra bilar.
Idag har vi varit på Ikea. Köpt lite nya möbler och ätit kotlettrad. Har inte hunnit med så mycket mer än att skruva möbler, rensa och städa.


Hej hej!


RSS 2.0