Värmebölja

Sitter här på mitt rum igen och jag är klibbig över hela kroppen. Det har varit sjukt varmt idag med. Termometern i bilen visade 28 grader. Nästan så det är för varmt när man inte ligger vid en strand och kan svalka sig och bada. Men men ska inte klaga hellre såhär än kallt och regn :)

 

Idag fick jag följa med på "Summer fete" på barnens skola. Typ som lite marknad.. det var lotterier, hoppborg, små karuseller, glassbil och allt möjligt smått och gott som såldes. Jag fick smaka mig mitt första glas "Pimm's", tror det är rätt engelskt!? De sa att de brukar drickas när man är och kollar på Wimbledon. Hur som helst det var iaf trevligt där och jag köpte mig en mjukglass också, mycket gott!

När vi kom hem gick jag ner till parken och la mig och läste en bok. Så himla lugnt och skönt. Vi hade sedan den vanliga söndagsmiddagen då vi (sedan jag kom hit iaf) äter någon slags stek typ. Första gången var det helgrillad kyckling MUMS, andra gången lamm och idag var det fläskkött. Till detta serveras alltid potatis och palsternacka rostade i ugnen, yorkshirepudding och gravy. Broccoli och morötter brukar vi också äta till.

Sedan har jag varit duktig och tvättat mina lakan och gjort rent badrummet också :)

Är lite smånervös inför morgondagen. Mamman har nämligen bokat in mig på en körlektion. Vilket ju är jättesnällt, hon vill att jag ska känna mig säker och jag ska köra. Så jag hoppas att de tycker att det räcker med en lektion =/ Äh, kan väl inte vara så krångligt att köra på vänster sida? Det går nog bra det där :) Ska ju köra automat också så förhoppningsvis blir det inga problem alls :)


Hej hej!


Farnham Carnival

Sitter just nu uppe på mitt rum, högst upp i huset, med fönstret vidöppet för det kokar fan av värme här inne. Helt sjukt så varmt det varit ute idag och för den delen är i mitt rum! Känns som att man är konstant klibbig. Vet dock inte hur många grader det varit ute..´

Tog det riktigt lugnt på morgonen idag.. Vaknade ganska tidigt men låg kvar och läste ett tag. Pratade med min älskling också och vi har bokat hotell till på fredag :) Jippi! Då kommer han och som jag längtar. Ska bli alldeles underbart. En natt spenderar vi på hotell i London och en natt i mitt rum här i huset.

Tog det som sagt lugnt på morgonen sen travade jag ner till gymmet och tränade lite. Hann med och prata med Menel en liten snabbis på skype på eftermiddagen också. Så kul att få höra hennes röst :) Efter det begav jag mig ner på stan. Det har nämligen varit karneval idag. Jag träffade på Lore, en tjej som jag träffade för första gången igår kväll. Fick numret till hennes familj av en kvinna som vi träffade på en "Coffee morning" för någon vecka sedan. Iaf så gick vi och kikade på Karnevals-tåget, lite bilder från det nedan:


Såg ut som att hela stadens invånare hade tagit sig till stan för att kika.










 

Det var allt för idag. Nu ska jag invänta min pluttskrutt som snart kommer in på skype :)

 

Kram kram!

 


Glad midsommar!

Hej på er!

 

Känner mig ganska stolt över mig själv =) tihi. Har nämligen lyckats fixa internet nu. Hade ju först mitt mobila som fungerade apkasst, men nu har familjen fått internet och jag har lyckats koppla in mig på deras trådlösa. Trodde ju att det skulle vara lätt som en plätt att bara göra det men icke då. Var så ledsen och trodde aldrig det skulle fungera, men så häromdagen så läste jag i en bok ändrade massa inställningar så vips fungerade det =)

 

Har idag varit på M och C's skola hela dagen, Sportsday. De var riktigt duktiga på att springa..
Det var riktigt riktigt varmt idag, tyckte nästan synd om barnen som fick kämpa så i denna värme.




Några av barnen


Snart dags för M att springa


Hoppas att ni där hemma har underbar midsommar! Saknar att inte vara hemma i Dalarna och fira =/
Nåja, jag fick iaf sluta tidigare än vanligt idag. Slutade när vi kom hem, för typ en timme sedan.

Nu ska jag ner på stan och fylla på mitt kontantkort.

Kram på er!




Bilder London

Park med London Eye i bakgrunden




Buckingham Palace





Fika med Hanna


London

Hade en riktigt bra helg. Iaf lördagen. Var nämligen till London och hälsade på Hanna. Så himla skönt att träffa någon hemifrån och att bara får vara avslappnad och umgås på svenska med någon.
Var förbi Primark på Oxford Street, promenerade i Hyde Park, tog en fika och bara tittade på folk m.m. Och vi var förbi lägenheten och där pratade jag med Malin på Skype :)


Har iaf varit till banken och äntligen fått ett kontonummer. Det har tagit mig drygt en vecka och ett antal besök för att få detta gjort. Jag menar hur svårt kan det vara? Hade vi nog gjort bättre hemma på Dalarnas ;)
Så efter det var jag till gymmet och lämnade konto där så jag äntligen kan bli "riktig" medlem. Nu får jag boka gympapass och sånt också :) Ska försöka komma igång med träningen nu när man har tid.
 

Har fixat mobilt bredband också. Är bara ett problem, internet är hur jävla segt som helst. Blir så jäkla irriterad, har man betalat för att kunna använda internet så funkar det typ inte. Så jag hoppas ändå att familjens internet kommer igång snart så jag kan använda det istället.
Provade att skypa med Daniel för några dagar sedan, men inte ens det fungerade och det var ju precis det jag ville kunna göra nu, skypa.. men nej då det fungerar inte.


Kram kram


Forsta fran Farnham

Hej hej!

Det blir ett ganska kort inlagg denna gang. Tyvarr sa har det inte lost sig med internet for familjen annu. De skulle fatt det igar, men nu har det blivit uppskjutet till onsdag nasta vecka, trakigt tycker jag men vad kan man gora. Sitter just nu pa biblioteket..

 

Just nu sitter jag pa biblioteket och surfar, gar ju bra det med, men inte direkt sa att man kan skypa. Ska nog ga ut pa stan och kolla om det kan finnas nagon typ av mobilt bredband som inte ar alltfor dyrt.

 

Det gar iaf ganska bra for mig har. Borjar vanja mig vid livet. Langtar dock hem en del och saknar min alskade Daniel nagot sa fruktansvart mycket! Men men snart kommer han och halsar pa :) Det ar mitt mal just nu.

 

Det ar ju fyra barn och det kan bli ratt mycket nar alla ar hemma samtidigt far jag lov att saga. Lite busiga ar dom ocksa, men det ar val sa det ar, tihi. Jag gillar iaf mitt rum som ligger hogst upp i huset och ett badrum som nog ar storre an det hemma i lagenheten tror jag :P

Far se antagligen blir det London pa lordag for att halsa pa Hanna, trevligt att traffa nagon. Och speceillt nagon som ar svensk. Har ju inte lyckats sakffa mig sa mycket kompisar an eftersom jag inte ar ivag pa nagot knappt. Men jag hoppas det blir andring pa det snart.

Saknar Sverige och er dar hemma! Hoppas jag kommer at internet snart igen.

Kram kram


England nästa!

Ja, det här är sista gången på länge jag sitter i vår soffa i vardagsrummet på Slaggatan 33.. Känns väldigt konstigt, men det ska bli ett äventyr och ganska spännande. Har varit jobbigt att säga hejdå till folk och jag vill inte ens tänka på hur det ska gå att säga hejdå till Daniel imorn, men men han kommer väl och hälsar på om ett tag. Man får försöka tänka så, att vi snart ses igen. Och som det känns just nu så kommer jag nog aldrig aldrig åka ifrån karln igen.. min älskling.

 

Hej hej!


Inte långt kvar nu..

Ja det snurrar mycket i huvudet nu och magen tror jag :P På lördagen åker jag. Jag lämnar Sverige för England och om allt går som det ska så kommer jag hem i november. Jag hoppas att allt går som det ska och att det blir toppen. Familjen verkar iaf riktigt bra så jag hoppas det stämmer :)

Jag är ledig denna vecka. Förstår ni vad underbart jag har det? Det är ju helt underbart väder. Dessa förmiddagar har jag suttit på balkongen och läst en bok. Heelt underbart :)
Det värsta när det är så fint väder är väl att jag inte får så mycket annat gjort, med packning och sånt, men jag ska nog ta tag i det nu.


I lördags gjorde jag och Daniel något spännande. Vi var ute och åkte segway, hyrde var sin på Lugnet..




Mackan fick prova lite han med..


Idag hade jag några av tjejerna från jobbet här på lite lunch, vi satt ute på balkongen och myste i solskenet. Paj bjöds det på.. Efter lunch blev det en fika med Sara O. Det var längesedan vi sågs nu och det kommer nog dröja ett tag tills vi ses igen, men det var väldigt trevligt. Ja innan jag gick ner på stan så var det avskedsdags förresten, det var Menel jag sa hejdå till denna gång. Hon ska nämligen åka till Kreta imorn. Jobbigt att börja säga hejdå nu, men det ska nog gå bra det här :)


Hej hej!

 

 


RSS 2.0