Body Combat och Café Rouge

I onsdags var jag och Malin på Body Combat, fy satan så kul det var! Det får bli till en vana nu. Ledaren var också så himla peppande och rolig så nu ska det köras Body Combat framöver :)

Idag var vi in till Guildford och träffade en spansk tjej. Hon var trevlig. Vi fikade kollade runt lite och sen blev det lunch på Pizza Express. Blev lasagne för min del, gud så jag älskar lasagne, MUMS!

Och ikväll har vi varit ner till Café Rouge och avnjutit varsin varm choklad. Så himla mysigt. Vi satt till och med ute utan att frysa, ja vi hade ju jackor och så på oss men det var så skönt. Har en svag känsla av att detta kan bli till en vana =/ Men det gör ju inget för det var ju så mysigt :)









Söta Malin med en av de godaste varma choklader på länge.




Imorrn fyller lilla söta Freddie 1 år här. Får se om han gillar min present. Det är nog den fulast inslagna presenten någonsin, men vem bryr sig? Inte han tror iaf..


Och imorn händer även ngt annat stort. DANIEL kommer!! Och syster med Mattias. Ska bli en underbar helg! :) Som jag längtat!



Puss & Kram


Söndagsångest?



Nja, lite har jag nog. Fast jag har ju mycket att se fram emot nästa vecka så på ett sätt känns det nästan bra att veckan kör igång för då kommer jag ju bara närmare och närmare helgen :)

 

Idag har varit en väldigt lugn och mysig dag. Hanna och Alex kom från London och hälsade på i Farnham idag. Så vi började med att kika runt lite på stan, skulle gå förbi matmarknaden men de måste ha packat ihop sina grejer tidigare än vanligt för när vi kom dit var nästan alla stånd borta. Det blev iaf lunch på Zizzi, jättemysigt ställe. Vi alla fyra åt lasagne och det var såå gott. Mums, jag älskar lasagne. Sedan gick vi upp till slottet och tittade. Har inte varit där ännu men det var fint faktiskt. Och Malin upptäckte att man kunde ju se ända till Guildford där uppifrån ;) hahaha.. Det var lite kul bara, hon var lite trött idag tror jag så hon tänkte rätt men sa fel :P Efter slottsbesöket så gick vi ner på stan igen för att upptäcka att typ allt var stängt, men så såg vi iaf att Costa var öppet så vi tog en liten fika där. Känns som att det har varit en typisk söndag idag. Har varit grått och regnigt. Men med trevligt sällskap så blev det iaf en bra dag! Här kommer lite bilder från dagen:

 


Hanna & Alex, på väg ner mot stan


Malin äter lasagne


Ja det äts lasagne


Och vi gick som sagt till slottet


Utsikt över Farnham


Jag, Malin och Hanna högst upp



Malin och Hanna på väg ner igen




Vi hade roligt också, haha..


Jag och Malin drack varm choklad med grädde och marshmallows, mums!

Näe, nu är det väl bara att försöka vara positiv och se fram emot måndagen och jobb igen :)

 

Puss & Kram!


En mysig ledig dag

Sitter nu här i min säng och äter upp mina sista Refreshers och knaprar på osaltade cashewnötter (fick för mig att det var lite nyttigt!?). Refreshers var det iaf hur längesen som helst jag åt, goda var dom iaf!!


 

Har idag strosat runt i Guildford, en del shopping blev det.. Har varit runt och letat present till lilla F som fyller 1 år på fredag. Har köpt en grej men vi får se om jag håller mig till den eller hittar på ngt annat istället :P

Har hur som helst haft en väldigt mysig dag åt lite nudlar till lunch och fikade en mjukglass med fudge. Nu sitter jag och njuter av att veta att jag är ledig imorn också. Jag får sova hur länge jag vill och spendera HELA min dag precis hur jag vill :) Nu ska jag nog läsa lite ur "Tankar från sängkanten" lite noveller, kåserier m.m. av Marian Keyes.


Puss & Kram!


Rrrregn

Ja kan det vara det typiska engelska vädret som slagit till nu? Igår öste regnet ner när jag skulle ta W till dagis. Eftersom mamman skulle bort skulle även lilla bebis F med också. Men såklart hittade ju mamman inte på regnskyddet till vagnen (hon har förut sagt att det är omöjligt att gå med den vagnen och paraply). Ja och vad fick jag göra ta ett paraply såklart. Jga klädde på mig mitt regnställ och försökte sedan utan att styra ut i vägen skjutsa de två som liven till dagis. Det blev ett antal svordomar (tysta såklart) men vi kom iaf fram till dagis och barnen var någorlunda torra.

 

Igår kväll var det riktigt ösregn, smattrade som sjutton och idag regnar det också.. Men men vi har ju haft det rätt varmt och fint så man ska väl inte klaga.

 

Är så himla lycklig, allt bara känns så bra. Om en vecka kommer Daniel, syster Kamilla och Mattias hit. Ska bli en så mysig helg. Jag längtar verkligen supermycket! Och helgen efter det kommer Sofia och Menel hit, vi hade lite planeringssamtal igår och det känns som att det kommer bli så himla mysigt! Sedan är det inte lång tid kvar tills jag kommer hem.

Och vad ska jag då göra när jag kommer hem? Jo jobba på Dalarnas igen =D Wihoo. Känns så bra att jag fick komma tillbaka. Livet bara flyter på nu!

Ikväll blir det barnvaktssittande istället för en utekväll i London med Malin, Hanna och Alexandra... men men vad är väl en kväll i London!? =/


Puss och kram!


Lycka!

Ja jag är lycklig nu, det liksom löser sig :)

 

Idag har jag varit duktig eller inte bara jag, Malin har också varit duktig. Vi har nämligen varit och tränat. Bra gjort av oss!

 

Igår var en mysig dag. Gick först ner till frissan och fick håret slingat och klippt och sedan väntade en lunch med Malin ute i solskenet.

 





Nu blir det att jobba igen..


Hej hej!!


Mamma på besök

Ja det har varit en mysig helg. Mamma har nämligen varit här på besök.
Först kom hon och hälsade på mig i Farnham sen åkte vi vidare in till London och jag bodde där fredag-söndag. Helgen har bestått av: Covent garden, mysig middag på fransk restaurang, Oxford Street, Portobello Market, mjukglass, pub, musikal, Hyde Park, Science Museum, grekisk restaurang.

 

 


Jag och mamma i parken, Farnham.


Lunch med mamma och Malin i Farnham.


Mysmiddag på fransk restaurang.


Mamma äter crepes på Portobello Road.


Fish & Chips, gott!


och mamma åt hamburgare.

Chicago musikalen


Grekiska vi åt på i söndags.

Söndagens efterrätt

Nu måste jag jobba igen.. Hej hej!


Upp och ner



Det är fullt upp nu känns det som. Familjens gamla aupair har varit här på besök sedan i lördags. En väldigt trevlig tjej måste jag säga =) Igår var jag, Malin och hon ut på en pub här i Farnham och tog en cider. Var kanske inte världens roligaste pub just igår iaf, men med trevligt sällskap så blev det ju toppen!

Vad har hänt annars i veckan då? Blackout jag kommer inte ihåg. Har träffat Malin några gånger. Är ju så kul när man bara kan spontan träffas på dagarna! Det gillas.

Har idag varit runt till lite frisörslaonger för att försöka skapa mig en uppfattning om hur priserna ligger till. Så nu ska jag bara välja någon och försöka boka in en tid tänkte jag.

Upp och ner går det, hade ingen bra kväll just ikväll. Kom att tänka på Björn Rosenströms gamla låt "Värdelös".. det var ett bra tag sedan man hörde den.
Kanske är det mycket spänningar och oroligheter man burit på så att minsta lilla grej gör att allt bara släpps löst. Ja ja ibland är man känsligare än andra gånger och ikväll var en sån kväll.. Det blir nog bättre imorn när jag vaknar.

Så nu ska jag läsa lite och sedan sova lite. Kram!


En helg med Malin

Sitter just nu i sängen ganska utmattad, vet inte varför men jag känner mig så otroligt trött. Och full i magen och det har nog bara en förklaring.. allt snask det blivit idag :P tihi..

 

Jag har haft en underbar helg, har fått umgås med bästaste Malin! Det är så himla kul att hon kommit hit. Känns så konstigt bara, känns som att hon bara är här och hälsar på. Men som tur var är hon ju inte det. Hon kommer ju att vara kvar här =)

 

I fredags kom hon och hälsade på mig en sväng är hemma, jag var nämligen barnvakt på kvällen. Lördagen åkte vi in till Guildford, fick skjuts av Malins snälla "mamma". Vi tog oss en frukost på Starbucks gick sedan vidare till Primark som nyss öppnat i Guildford. Åh, himmelriket.. jag köpte en kofta, skjorta, skor, jeans, väst och trosor allt det för endast £51 det är ju fantastiskt! =) Då är det kul att shoppa.. Ja vi spenderade iaf dagen i Guildford och på kvällen skulle Malin vara barnvakt så då lagade vi lite tacos hemma hos henne.


Frulle..




Haha, Malin med sin Mars milkshake och jag med en mjukglass med kolasås (som inte syns) sitter på en fin liten gräsmatta!

Idag var jag duktig och gymmade på förmiddagen och sen träffade jag Malin på stan vid lunch. Vi tog en picknick i parken nere i stan. Det blev en pizza-picknick =P Och sedan ville vi ju ha lite snacks också, blev druvor, crunchies och cookies (var dock bara jag som åt av kakorna). Det var hur som helst underbart väder idag och väldigt skönt att bara sitta i parken och ta det lugnt. Innan vi begav oss hemåt blev det en liten macka på Subway. Nu står magen ut som en ballong av allt snacks. Ska försöka börja ett nytt nyttigare liv nu =P




Malin med en ja inte så superstor pizza, men god var den!



Snask!


Näe nu ska jag nog bara kolla på tv, någon film eller läsa en bok. Eller kanske kolla i min nyförskaffade Cosmopolitan. Ska iaf ta det lugnt..

Daniel saknas väldigt mycket idag och jag önskar jag kunde få krama om bara..

Kramhej!


ÖSregn

Har idag varit väldigt duktig tycker jag. På morgonen när jag hade slutat så tvättade jag. Tog en himla tid för tvättmaskinen dock tyckte jag, 2 timmar!? Passade på att städa i mitt rum också, gjorde riktigt storstädning och dammade som jag inte gjort sedan jag kom hit. Lagade sedan lite lunch och efter det hade jag tänkt gå ner på stan. Men precis när jag packat i mina grejer i väskan började det ösregna. Jag det verkligen vräkte ner. Ett ordentligt skyfall.






Sen slutade ösösregnet och det normalregnade, så då tog jag mig en promenad ner till stan.


Nu är Malin här också! Jihoooo, får se när vi kan träffas.


Kram kram!


Gottegris!

Vad har jag gjort idag då?

 

Var imorse barnvakt lite längre än vanligt, mamman skulle till tandläkaren. Tog W till dagis, det regnade och han travade på med sitt lilla paraply och F fick sitta i vagnen under regnskyddet. Var faktiskt riktigt mysigt med en promenad i regnet!


Sen tog jag mig en tur till gymmet. Det var ju duktigt tyckte jag, märkte dock att det ju faktiskt inte är så kul att träna när man är hungrig. Får försöka ändra på det till nästa gång.


På eftermiddagen gjorde jag, W och C en kaka. Ja W hjälpte mig med själva kakan och C hjälpte till med fyllningen mellan bottnarna. Det blev faktiskt gott! Typ som sockerkaka med sylt och smörkrämsfyllning.

Något annat som är väldigt gott är ju honungsrostade cashewnötter! Mums filibabba!






MUMS!!

Näe nu ska jag fortsätta läsa min engelska bok som jag försöker ta mig igenom :)

 

Kram och godnatt!


Mysig söndag!

Japp, det var en riktigt trevlig söndag jag hade i förrgår. Träffade Lina på Waterloo och vi tog oss vidare till Covent Garden och kikade runt lite. Vi tog lunch på en pub vid Leicester Square. Sedan tog vi oss till Camden Market och där kunde man ju nästan ha gått vilse.. Det fanns verkligen mycket att titta på där!
Vi satt sedan en stund i Kensington Gardens innan vi bestämde oss för att avsluta dagen med en hamburgare på puben. Mycket trevlig dag!




Delade på en lunch, mycket gott var det på den tallriken. Vitlöksbröd, nachochips, guacamole, kyckling, korv, potatis, sallad.




Camden



En mycket god fika i Camden, sjukt god chokladkaka!



Camden

Igår var jag med C och badade så mycket mer kul har inte hänt. Idag har jag varit på promenad och lyssnat på min ljudbok och nu ska jag nog ta mig ner på stan en sväng innan det är dags att börja jobba igen.

 

Hej hej!


Gott gott!!

Sitter och smaskar just nu. Jag har blivit lite sockerberoende här tror jag minsann.. Herregud vad gott det är med, godis, glass och allt annat sött!

Idag var jag in till Guildford hittade där popcorn med kola smak. Påminner mig om popcornen med kola och jordnötter fast dom var faktiskt mycket godare, men det var längesen jag åt dem nu. Sist var nog flera år sedan när jag köpte på den amerikanska affären i Uppsala tror jag...

Har även klämt i mig lite goda brödpinnar med philadelphiaost, mumma!!

 

Näe slutpratat om godis nu. Jag köpte mig en tröja idag, en mysig såhär när det börjar bli höst. Men så tråkig man är går och handlar på H&M när man är här. Men det är väl bara att inse att H&M är förjäkla bra helt enkelt!

 

Imorn ska jag in till London umgås lite med min nyfunne vän Lina.

 

Hej hej!


Äntligen helg!

Såå himla underbart med två dagars ledighet. Som jag njuter när det är helg =)

Nu har bebis blivit förkyld igen så det är bara att hålla tummarna för att man klarar sig ifrån förkylning..

Var och lånade lite böcker på bibblan igår, tänkte att det kanske hjälper mig bli bättre på engelska. Lånade bl a "Things I want my daughters to know". En mamma som går bort och som har skrivit brev till sina döttrar. Tror det kan vara en rätt bra bok faktiskt.

Näe om jag skulle ta och kolla på en film eller läsa lite nu kanske.


Hej hej!


RSS 2.0