Step up 3D

Japp, har idag varit på bio och sett Step Up 3 i 3D. Det var häftigt, kanske inte så sjukt häftigt som jag trodde men det var absolut värt besöket! Gillade filmen även om jag nog tycker de första var bättre =P
Var en del riktigt läckra scener där man fick komma riktigt nära med 3D brillorna, kul ny upplevelse!

 









Har ju inte bara myst idag utan har jobbat lite också. Jag och W gjorde Fairycakes idag igen. Han fick välja färg på galsyren. Det blev grön och röd. Sedan dekorerade han med den ena färgen och jag med den andra. Gissa vem som gjorde vad? W är för övrigt 3 år..


 

Näe nu ska det sovas.. och ev läsas lite bok först. Håller på med "Änglar" av Marian Keyes. Gillar hennes böcker. Lättlästa och underhållande!

 

Kramis!


Gym & "Step Up"

Var duktig och tog mig ner till gymmet idag =) Känns bra att komma igång igen faktiskt. Innan gymmet hade jag ett långt snack med Malin på skype. Min kära vän kommer hit 8 sept. Förstå vad lycklig jag är, hon kommer hit till Farnham! Längtar mycket mycket.


Har kollat på Step Up ikväll, eller ja kollade klart på den ikväll började kolla på den redan igår. Men ja, som jag tycker om dessa filmer. Ska nog snart boka mig en biobiljett för att gå och se 3an imorn, 3D det hade varit häftigt tycker jag =)








Kram hej!


Söndagslunch och cookies

Ja just nu sitter jag och äter cookies. Inte bra egentligen med tanke på hur mycket jag redan tryckt i mig idag. Men jag kunde inte motstå dem när jag gick in i affären för att fylla på mitt kontantkort. Det var stora ställ med kakor och att det var bra erbjudande.. Då var jag ju tvungen att köpa dem. Goda var dom det kan jag lova, MUMS!

 

Har inte hunnit med så jättemycket idag, var som sagt ner till stan en sväng fyllde på mobilen, köpte kakor och lite lotion. Det är mycket bra erbjudanden här, typ ta 2 betala för 1. Kan man göra fina klipp på!
Annars var det söndagslunch med besök här. Helgrillad kyckling i ugnen med massa gott till. Det var supermumsigt, och såklart efterrätt också. Äpplepaj blev det för min del.

 

Jag funderar nu på att ta mig ner till gymmet snart. Det hade varit välbehövligt efter denna söndag med mat, mat och återigen mat och snask också. Var nu längesen jag var till gymmer, måste varit innan jag åkte till Sverige. Ja det är nog dags nu!


Hej hej!


Isle of Wight

Ja förresten kom ju hem från semestern igår också. Det var skönt att komma iväg från vardagen här hemma, hade dock lite otur med vädret regnade typ alla dagar förutom kanske 1,5 dag eller något. Men men det var kul att se Isle of Wight! De hade hyrt en del av ett hus precis vid stranden så utsikten var inte helt fel. Seaview hette den mysiga lilla staden vi bodde i.


Mitt rum





Vardagsrummet, satt ofta och åt i korgstolarna där vid fönstret.....


...och där hade vi den utsikten, mysigt värre!



Fredag: Kom dit på fredagen. Det var så härligt att bara gå runt och känna doften från havet. Fick känslor av när man var på västkusten hemma i Sverige när man var liten. Det var mys och det var pappa i doften också. Vi åt lunch på en mysig pub och sen tog vi barnen ner till havet för att leta lite krabbor.





Vår strand

Krabbsökande




Lördag: Åkte vi till Cowes. Jag provade Fish and Chips för första gången i mitt liv. Det var mumma!! Ska jag nog prova igen..




Hamnen i Cowes





Gata i Cowes

Söndag: Tog med mig 3 av barnen till stranden på förmiddagen, vi byggde lite sandslott och hade oss. Vi skulle sedan till Bembridge och ha picknick, men så kom regnet och det blev picknick i bilen istället.

 

Sandslottsbyggande..

Måndag: Vaknade av strålande solsken, ändrades dock vid lunch då det började regna igen. Då hade vi lite av en tjejdag. Jag, mamman och M var till Osborne House. Ett sommarhus som Drottning Victoria brukade vara i.


 
Utsikten från mitt rum på morgonen.


Rätt stor trädgård och utsikt över havet.



Ja där bodde drottningen ibland..



På kvällen tog jag och M en promenad längs stranden. Vi hittade den här piraten och tänkte låtsas att det var vi som varit så duktiga och gjort den =P

Tisdag: Denna dag vaknade jag upp av att solen sken så vackert. Ja då tänkte jag att jag skulle ta mig en fin busstur runt typ halva nedre delen av ön för att ta mig ut till The Needles i Alum Bay. Pappan skjutsade in mig till Ryde där jag skulle ta bussen ifrån, men vi tittade lite fel så det slutade med att jag missade bussen och mamman körde mig halvvägs dit, men men jag kom dit iaf. Det var bara det att det blåste så innåt h-vete så det jag hade tänkte göra gick inte för det var stängt. Skulle ta någon stollift och åka ut med en båt till en fyr, men det var ju såklart för blåsigt.


The Needles





Stolliften som jag kunde åkt med om det inte blåst för mycket


Onsdag: Gjorde vi inte så jättemycket. Det var inget bra väder alls. Vi åkte till ett ställe där det odlade lavendel, men det var stängt.

 

Torsdag: Åkte vi till lavendel-stället. Jag fick en handcreme och en såndär påse med torkad lavendel i av mamman, det var ju snällt av henne =) Sen åkte vi till Bembridge och promenerade lite i regnet.


Fredag: Då var det dags att åka hem tidigt på morgonen. Eftermiddagen igår spenderade jag, M och C på inomhusbadet här nere i Farnham.


Det var det. Semestern i få ord och en del bilder.

Hej hej!

 

 

 


Sol igen

Hej hej!

 

Idag har jag varit till Guildford och träffat en tjej som heter Lina som kommer från Sverige. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Allt skönt att träffa någon svensk =) Vi lunchade lite och sedan kika vi runt i affärer som jag även fortsatte med efter att hon åkt. Jag tycker Guildford är en mysig stad, inte som min värdmamma här som tycker den är såå jobbig att shoppa i för att den är så backig (huvudgatan består typ av en brant backe) men å andra sidan är det ju inte mycket som duger där..

 

Unnade mig riktigt god glass i solskenet idag, Baskin Robbins Mint Chocolate Chip och sen var det en smak som var typ vanilj med cola sorbé i, muums smakade läsk! Och sen lite smarties på det så!
Köpte även en ring, strumpor och några grejer på Cath Kidston, gillar verkligen den affärn så mysigt där! Sen introducerade Lina mig till Habitat också som är en heminredningsbutik, inte helt fel den butiken heller!


Beställde lite böcker igår, 6 st faktiskt var 3 för 99 kr. Enda kruxet är väl bara att de kommer hem till Sverige, men mamma kommer ju och hälsar på snart så hon kanske kan ta med sig någon av dem iaf =)


Hej hej!


Semester..

 

.... ja inte semester för mig så kanske. Men jag följer med familjen på semester en vecka. Imorn bär det av till Isle of Wight. Ska bli spännande, har hört att det ska vara rätt fint där så jag hoppas på att det blir en bra vecka även om det antagligen blir mycket jobb. Ska bli skönt att komma iväg från den vanliga vardagen här hemma en stund. Göra lite annat kul med barnen..


Har fortfarande lock för öronen, eller ja toklock för ena örat och bara lite lock för det andra. Inte kul, jag tycker det får vara nog nu. Det konstiga är att det värsta örat kändes bättre igår på förmiddagen och idag på förmiddagen, men det är precis som att det blir värre efter lunch. Fattar ingenting.


Fick mail också, från IKEA. Det var IKEA katalogen man kunde kolla i på nätet. Det är något speciellt när den där IKEA katalogen kommer, jag tycker det är så himla mysigt att titta i den. Jag vill vara hemma när den dimper ner i brevlådan och mysa upp mig i soffan och titta i den. Men men får väl klicka runt på datorn istället och kika i den när jag kommer hem.


Näe nu ska jag nog packa klart så jag har det gjort!

Hej hej!


Saknad!

Ja det finns speciellt en människa som är så otroligt saknad just nu. Det är en människa som jag under min tid här borta i England verkligen insett att jag inte kan leva utan. Det är min älskade Daniel det.. Ska bara försöka stå ut några månader till här och sedan får vi leva ihop som vanligt igen..

 

Jag var förresten hem en liten sväng förra veckan. Han iaf träffa lite folk och så. Var bland annat upp till mamma och fick mat. Dit kom Sofia, Emmie, Lina, K-A och mormor (ja Daniel var ju med också såklart).
Det var så mysigt så, fick en riktigt fin kväll också. Jag plockade hallon som jag fryste in hemma, tänkte jag kunde göra lite sylt när jag kommer hem sen :)

Och Emmie och Lina kom med en bricka med helt underbara cupcakes, tack! MUMS säger jag bara..

 


Sofia, K-A och älskling



Cupcakesen jag fick av Emmie och Lina




Två grejer som jag inte trodde jag skulle få vara med om denna sommar var jetski och kräftskiva, men båda två fick jag vara med om ändå =) Daniel och jag var till Roxnäs och åkte lite jetski och wakeboard, var himla mysigt måste jag säga..
Var hem till Daniels moster på lite kräftskiva och det var också väldigt mysigt, trots mitt lock i ena örat. Lysckades få bort det när jag kom på kvällen men sen skulle jag flyga igen dagen efter och nu är det tllbaka.. Så sjukt drygt när man inte hör ordentligt..
Har iaf varit ner till apoteket idag och fått några tabletter som jag hoppas ska hjälpa. Hoppas all snuva, öronlock och sånt är borta tills på fredag då vi åker till Isle of Wight!








Näe, nu ska jag snart börja jobba. Hade lite tur idag för familjen kommer inte hem förrän vid 16, det innebär att jag får börja en timme senare än vanligt =) Skönt när man är lite seg!


Kram kram


Lycka!

Nu är det nära minsann :)

 

Idag har varit lite omtumlande. På morgonen slog W upp ett jack i pannan så det blev iväg till sjukhuset för han och mamman, jag stannade hemma och tog hand om M och bebis. Limmas och tejpas blev det, men han verkar inte ha blivit avskräckt utan fortsätter härja runt. Vi bakade iaf fairycakes på eftermiddagen som hela familjen sedan fick avnjuta. Han är ett litet kakmonster och gillar allt som har med mat att göra =P Var barnvakt nu på kvällen så det innebär att jag totalt var ledig mellan 13.30-15 idag.. Typ alla barnen har varit förkylda hela veckan och jag har tänkt vilken tur jag har som inte blivit smittad denna gång, men tji fick jag för nu har jag sjukt ont i halsen, jaja så kan det gå.


Beställde förresten kakburkar igår, tihi =P Det var rea och det gillar jag =) Rea och cupcakes, vilken bra kombination!


Näe om det inte skulle sitta fint och krypa ner i sängen nu.

Hej hej!


Wisley Garden

Idag har vi varit till Wisley Garden. W träffade sin bästa kompis där som också är tre år. De var så söta så. Sprang runt och höll varandra i händerna. Det var faktiskt fint där. Mysigare än Kew Gardens om jag får säga det. Kew var större och så, men lite för mycket träd och grönska. Här var det mindre och faktiskt mycket mysigare, nästan så att man tyckte det var värt det :P

 





Låång backe..

Annars händer det inte så mycket här. Ska nog försöka pallra mig till gymmet imorn för det börjar kännas riktigt illa det här =/

 

Kram och hej!


Portobello Market, Harrods, Tate Modern..

Igår blev det London igen. Var till Portobello Market. Först tyckte jag bara att det var för mycket folk och funderade på att vända, men sen smälte jag in på något sätt och började gilla läget istället. Det var faktiskt mysigt! Och jag som nu har blivit besatt av allt vad godsaker och mat heter köpte mig en crepes med nutella på. Mmm som jag älskar dem! Fler sånna tack. Annars fyndade jag inte så mycket, en sjal var nog det enda. Men jag har fått syn på en väldigt fin tekanna som jag så gärna vill köpa, får nog bli nästa gång förhoppningsvis =)



Mysiga hus i Notting Hill



Portobello Road

Jag skulle sedan bege mig till Tate Modern hade jag tänkt, men tog mig först ett stopp på Harrods. Jag kom in på godis avdelning och kände mig som ett barn igen. Åh, det såg ut som himmelriket, fast ännu bättre blev det ju såklart när jag kom in på chokladavdelningen, oh my! Men jag var duktig och köpte bara en grej och det är en liten present. Hittade på en väldigt fin kakburk i porslin också, formad som en cupcake, var dock lite dyr. Ja jag har en del grejer jag skulle vilja inhandla nu.. Kom iaf upp till avdelningen för sportgrejer och där fick jag minsann syn på ett mycket välbekant ansikte. Var det inte Susanna Kallur tro!? Jomenvisst, hon stod där på reklamskylten för Nike (om jag inte minns fel). Då kändes hemma inte lika långt bort =P

Drog mig tillslut vidare mot Tate Modern iaf. Mja vad ska man säga kan nog inte säga att det var riktigt min grej. Tänkte att det var ju gratis så då kan man ju iaf prova om detta konstmuseum var min grej, men inte riktigt tyvärr.






Över Millenium bridge och sen har vi Tate Modern på andra sidan!

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Eller jo det är väl ganska vettigt att gymma iof =P Sen var jag ner till parken, för det var något band som skulle spela. Men det var massa saxofoner och grejer, vet inte om det riktigt var min grej men jag hade min bok med mig så jag satt och läste lite. Det var ju ganska mysigt iaf..

 

Nähäpp nu är det LA ink som gäller..

Hej hej!


RSS 2.0