Tunaberg, Tjejkväll, Tre år

Helgen blev det en spontan resa till Tunaberg, jag tog mig ner på fredagen efter jobbet. Kom ner lagom tills hamburgarna var färdig-grillad :) Elvira fick sina 3-års presenter eftersom jag åker den dagen hon har kalas. Det blev "Pippi på de sju haven", Hello Kitty kamera och strumpor. Så senare på kvällen satte vi oss och tittade på "Pippi på de sju haven", den var riktigt spännande. Kommer ihåg att det var en favorit bland Pippi-filmerna när man var liten. På lördagen var vi till "Thuns", jag köpte ett nytt regnställ (täntke att det kanske kan behövas i England) och så köpte vi stora Marabouchokladkakor, med polka smak blev det, mmmm så gott.



Lilla sötnosPippi som poserade i soffan.


Det blåstes såpbubblor i trädgården också.

Jag åkte hem på lördag eftermiddag. För till kvällen var det nämligen dags för tjejmys och utgång. Jag, Menel, Sofia och Lina var hemma hos Menel och åt lite smått och gott och sedan blev det utgång. En mycket trevlig kväll.

 

Söndagen tog vi det mest lugnt. Och i måndags var det dags för jobb igen, närmare bestämt sista måndagen på Dalarnas för en lång tid framöver eller jag kanske sista för alltid. Jag gjorde äve en god gärning, var upp till Lasarettet och gav blod efter jobbet i måndags. På kvällen blev det grillmys hos oss. Mycket spontan och trevlig grej. Börjar fundera varför allt detta trevliga/mysiga ska starta igång nu när jag snart ska åka... men men.

Igår var det 3 år sedan jag och min underbara Daniel blev ett par. Det blev inte så jättestort firande av det igår, men på fredag ska vi ut och äta, förhoppningsvis blir det plankstek :)


Nu funderar jag faktiskt på att ta mig ut på en springtur.

Hej hej!


SOOOOL!

Vilken underbar helg det har varit, speciellt lördagen. Helt fantastiskt, kändes ju som en dag i juli. Idag var det inte heller fy skam, mycket härligt väder vilket ledde till en fika på Bryggcaféet.

I helgen var Kamilla och Elvira här i Falun och hälsade på. Lördagen blev det en lunch på stan. Blev ett riktigt långbord utanför Köpis, mums så gott det var. Efter lunchen gick vi en sväng på stan och en glass blev det tillslut vid Geislerska. Lördag kväll var det dags för grillning, väldigt mysigt och trevligt!



Lina och Elvira utanför Köpis


Daniel, Karl-Arne och Sofia har ätit lite mat


Kamilla och Emmie :)


På en bock


Nu är det ungefär 3 veckor kvar tills jag åker, det tar sig. Känns både och måste jag säga... Men men det ska väl gå bra.

Hej hej!


Goda middagar

Idag är det torsdag och jag har varit ledig, helt underbart. Är ledig tills på måndag. En riktig långhelg som känns otroligt välkommen. Igår var Sofia och Lina här på lite middag. Jag hade lagt kycklingspett och potatis och lite olika rotfrukter i ugn. Det blev faktiskt mumsigt! En trevlig kväll var det.

Idag har varit en väldigt regning och tråkig dag. Har bara slappat och tagit det lugnt hela dagen. Tog mig ett skönt bad på dagen, har läst lite, kollat lite på Lost.. Och ikväll var jag, Daniel, Sofia, Karl-Arne, Emmie och Lina på Tzatziki och åt. Det var väldigt gott och man blev mätt som en gris.

Nu tror jag det blir lite Lost igen..

Hej hej


Full rulle

Japps, har haft en del att göra i helgen. I lördags var vi til Gävle på morfars urnnedsättning. Det var fint, blåsigt men solen sken så det var fint. På eftermiddagen tog jag det bara lugnt. Läste ut "Aldrig fucka upp", tror nästan jag tyckte den var mer spännande än "Snabba cash", vet inte riktigt. Kan bero på att filmen kanske förstörde boken lite för mig också. På kvällen var Erik till oss och åt mat. Daniel hade lagat något riktigt gott, fläskfilépastasås :) Mycket mycket gott! Vi åkte senare iväg och bowlade.

 

Idag var vi först iväg till Rättviks marknad. Det var hur härligt som helst. Jag och Malin tog oss varsin Langos, MUMS! och Daniel fick sig en god hamburgare enl traditionen. Vi shoppade inte så himla mycket. Det blev strumpor och brända mandlar, så fick jag med mig några böcker av faster också. Eftersom värdet var så himla mysigt så åkte vi hem och satte oss på Bryggcaféet. Riktigt mysigt var det, fast solen kom och gick lite som den ville. Efter detta var det dags att bege sig av mot Folkets hus. Det var nämligen dags för Lina att dansa. Det var kul att kika på Lina och alla andra dansare. Hon var så duktig så!

 

Efter detta åkte vi upp till Ica Maxi och handlade lite. Vi handlade lite gott och sen handlade vi något mer underbart som jag kom på att jag absolut ville ha, nämligen Leilas nya kokbok "One more slice". Finns mycket goda grejer i den som man skulle vilja göra.





Apropå goda grejer. Jag fick en födelsedagspresent för inte så länge sedan av en underbar vän. Dessa Hallon-Vanilj skorpor var verkligen ljuvliga preics som det står på förpackningen. MUMS!

 






Nu ska jag gå och lägga mig, tror verkligen det är dags för det om jag ska orka upp och jobba imorn.

God natt!


Hjärtat i halsgropen

Ja, det har hoppat upp där några gånger idag. Ja det var när min telefon ringde. En del beslut att ta och mycket att fundera över. Det är otroligt svårt att veta vad man egentligen vill göra. Men jag tror jag vet, det känns bara lite smått jobbigt. Men men vi får se vad framtiden utvisar.

Igår var en härlig dag. Skrev ju lite om solskenet och glassäntandet. På kvällen kom Lina över och vi tittade på Blue Crush. Det var min absoluta favoritfilm för några år sedan. Har nog sett den minst 10 gånger tidigare, men nu var det bra längesen. Kul att se den, men jag vet inte om den var riktigt lika bra som förut :P




Nu väntar jag på att min skrutt ska komma hem, han har varit ute på äventyr ett dygn.

Kramhej!


Mmmm glass och solsken

Hej vad lycklig man kan bli så fort solen kommer fram. Idag har vi suttit ute och ätit god mat. Hade besök av trevligt middagssällskap Sofia och Martin. Efter denna goda middagen tog jag, Menel och Sofia en promenad. Det var så härligt. Vi vandrade till Willys och köpte glass. Det blev Magnum för hela slanten. Jag provade en ny Magnum Gold hette den. Gissa om jag blev impad när jag slet av papperet från glassen, den var ju alldeles guld-färgad, häftigt värre tyckte jag och var tvungen att knäppa ett kort på min vackra glass.



Syns kanske inte så bra men fin var den :)


Sofia och Menel äter glass

Nu ska jag hjälpa mitt lilla drygskåp med det sista till hans deklaration :) tihi


Jag och mina Polly's

Jag sitter här framför datorn och tv'n för den delen och fördriver lite tid. På bordet har jag även en skål med Polly, dom är väldigt goda tycker jag! :)
Har varit en lugn och skön helg. Funderar på om jag skulle vara duktig och träna imorn, men vi får se hur jag känner imorn.. Hade varit rätt skönt på något sätt och fått göra sig av med lite energi. Det känns som att jag har lite ond energi i mig, irriterande iaf. Det känns som att minsta lilla grej gör mig galen när det gäller vissa saker. Så det kanske hade varit bra att försöka få ur sig lite..

På dagen var vi hem till mamma och fikade. Mormor är nämligen här på besök också. Om en vecka blir det Gävle och urnnedsättning..

Har laddat ner två filmer till min telefon, har glömt bort att jag kan göra det. Fick ju det med när jag köpte telefonen. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig snart och då titta på "Boy a" har för mig att jag hört att den ska vara bra.


Hej hej!



RSS 2.0