Min lilla bil

Ja min lilla bil skjutsar jag fram och tillbaka från verkstaden och hem igen. Började med att den skulle kolla upp nå gaspedalsmekanismer och mer blev det. Idag hämtade jag den för andra gången och nu får jag reda på att den ska in igen. Men jag tycker det är bra att dom kollar upp och byter ut det som behövs. Allt går på garantin så gratis blir det :) Måste iaf säga att jag är väldigt nöjd med Toyota och deras service.
Nu har jag bara en fundering. Man kan sätta på lister på dörrarna och jag funderar på om det är en bra idé eller inte. Det är nog praktiskt tror jag men bilen blir nog inte lika fin :P Får fundera på det..

 

Ikväll var det dags för älsklingen min att laga mat. Han skulle göra korvstroganoff, sötnosen satte på sig skidbrillorna när det var dags att skära lök. Var tvungen att knäppa ett kort! Tihi!

 


Här lagas det mat!



Var på en liten promenad med Therese på eftermiddagen också, det var trevligt :) Nu börjar snön minsann smälta bort så pölar är det lite överallt.

 

Kram!


Stöten

Har haft en riktigt mysig helg. Ja vädret var ju lite si och så. Jag, Mimmi och Mackan åkte upp på torsdagen. Fredagen vaknade vi upp till tok-dimma. Men tro det eller ej så blev det riktigt soligt och fint på dagen. För att sedan framåt eftermiddagen bli dimmigt igen.


Mimmi och Mackan, soligt och fint!


På fredag kväll kom Daniel och Micke upp. Sen åkte vi lite skidor på lördagen. Det var kul trots att vädret var mindre bra. Vi var även på After Ski och när kvällen kom var alla så trötta efter dagen som gått att vi mest satt och gäspade i soffan.



Mackan lärde sig att åka lift.




Allihop åker..


På söndagen begav vi oss hemåt efter en trevlig helg!


Idag har jag klarat av första arbetsdagen på veckan. Känns skönt för det är bara 2,5 dag kvar nu =) Påsk känns härligt.


Kram kram!


Mätt i magen

Ja min mage är uppspänd som sjutton just nu. Har ätit så mycket mat, för att den var så himla god. Tänkte dela med mig av receptet för enligt mig är det riktigt gott och något som borde prövas. Lägger in en mindre vacker bild också :)

 


Fläskfilé pasta



Ingredienser:

500 g fläskfilé

1 pkt bacon

Champinjoner

Soltorkade tomater

1 gul lök

1-2 msk fond (kalv eller kött och vin)

Salt och svartpeppar

1-2 klyftor vitlök
6 dl grädde
Tagliatelle


Gör så här:
Putsa fläskfilén och skär den i mindre bitar, bryn bitarna i smör och salta och peppra, lägg åt sidan. Skiva champinjoner, hacka löken och strimla bacon, stek allt i smör och blanda sedanner filén. Häll på grädden och fonden, pressa vitlöken strimla soltorkade tomater och ha i. Smaka av med ev mer salt och peppar. Låt koka tills det tjocknar till eller ha i redning.

Servera med pasta!

Receptet hittade jag på matklubben.se


Pratade nyss med Kristine på skype. Det var så längesi pratade nu, ja jättelänge sen faktiskt. Det var kul och jag blev väldigt glad iaf :)

Nu är det dags för "Solsidan", ett av de bästa program som går nu! Rekommenderas!

Kram och hej!


Sveriges värsta..

..bilförare sitter vi och tittar på. Ett fascinerande program, kul att se dessa tokar köra omkring.

La in lite kort på datorn idag, från min telefon.
Hittade dessa som jag tog när vi var på skotertur för någon helg sedan.



Soligt och fint var det.





Jocke hittade något att klättra i.



Det var fin utsikt och fin solnedgång.



Grabbarna: Daniel, Lasse och Jocke.


Imorn ska jag jobba i Borlänge, känns lite sisådär. Har ju liksom inte så bra koll där, men men det ska väl gå bra det också :)

 

Hej hej!


Mmm jordnötter

Sitter på jobbet nu. Och vad gör jag, jo jag bloggar. För en gångs skull är det lite lugnt, höll jag på att skriva. Det ringer på men mellan varven hinner jag med att skriva en och annan rad. Jag äter jordnötter också, den amerikanska jordnöten "Runner", ja den heter så. Borde väl vara bra om jag ska iväg och träna i eftermiddag ;)
Jag köpte jordnötter för jag tänkte att jag skulle göra Flygande Jacob ikväll, det är ju så jäkla gott.

Har läst Alex Schulmans blogg en del på sistone. Tycker den är kul. Han skriver ju så himla gulligt om sin dotter. Och hon är ju såå söt. Bebisar är väl något av det gulligaste. Apropå bebisar och barn så håller jag tummarna för att det snart händer något så jag kan planera mitt halvår framåt i tiden. Jag vill åka över havet och uppleva något nytt. Vi får se vad som händer och sker.

Ikväll ska min älskling klippa håret också, det blir lite spännande, tihi.

Hej hej!

Det okända..

Ja jag sitter och tittar på "Det okända" just nu. Det är ett fascinerande program tycker jag. Har inte sett det så många gånger, men jag tycker det är väldigt intressant.

Var väldigt längesen jag skrev här nu. Var iaf en underbar helg med ett superfantastiskt väder. Det känns att våren är på gång och det känns så härligt!

Näe nu ska jag nog fortsätta titta lite tv och sedan kolla i nya H&M katalogen som kom idag :)

Hej hej!

Vågade mig hit

Ja, jag sitter på jobbet idag ändå. Övervägde seriöst att inte gå hit idag. Fy fan så mycket skit det har varit på jobbet den här veckan tror jag faktiskt inte jag varit med under mina nästan 2 år här. Det har varit krångliga grejer men inte så här mycket på samma vecka. Tycker inte det är roligt att få sitta och ta emot en massa skit för grejer som inte jag kan rå för =/ Men men idag verkar det som att det går bättre iaf. Kanske inte ska säga något för då börjar det väl gå på skit igen.

Hur som helst nu har jag en mysig lunch att se fram emot. Ska nämligen gå ut och äta idag, Malin är ju hemma i veckan så då ska vi ut och luncha några tjejer. MYSPYS!

 

Det går förresten framåt tror jag. Jag hoppas det iaf, för jag vill så gärna =)

 

Kramis!


RSS 2.0