Plockat frukt

Hej hej!

 

Har inte hänt så mycket spännande i veckan. Idag var vi iväg och plockade jordgubbar och hallon på någon farm typ med barnen. Det tyckte de var jättekul så det var ju bra =) Annars idag har jag varit ute på en riktig långpromenad. Har börjat lyssna på en ljudbok av Nora Roberts, Dödligt villospår heter den. Rätt bra hittills iaf och tiden går ju så fort när man är ute och går om man lyssnar på ljudbok samtidigt. Var ner till parken en sväng och satt mig och läste. Lyckades käka upp en hel låda med vindruvor också, MUMS!

Imorn blir det nog London, så himla skönt med helg! Och bara en vecka kvar nu =) Lycklig!


Kew Gardens

Igår blev det Kew Gardens för att uppleva stället på dagtid. Var lite tveksam till om det var värt pengarna först men så tänkte jag att familjen pratat så mycket om stället så någon gång skulle det väl vara kul att åka dit. Det var helt okej. Kanske inte riktigt min grej men helt okej att strosa runt och kika lite när det var fint väder.

 


Växthus


Hibiskus min favorit!







Tog mig en tur bland trätopparna


Vägen upp och ned..





Goda palsternackechips som jag satte mig ner i solen i parken och mumsade på.


Var massa fina fjärilar i ett hus, lyckades dock inte med något bra kort på de med riktigt häftiga färger.





Ja det var det jag hann med igår, var ju också barnvakt på kvällen. Till sju ungar. Men det gick toppen faktiskt. Bebisen och 3 åringen fick jag i säng och de andra skötte sig utmärkt :) Tjejerna lekte och jag kollade på Ensam hemma 2 med killarna. Så det var ju toppen!!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Var någon marknad med mat och sånt nere på stan så jag kikade lite på den. Köpte en macka på Subway och satte mig i parken och mumsade i mig den, läste lite och nu sitter jag här. Ska nog snart försöka ta mig ut på en promenad. Känner att det kan behövas. Har blivit mycket gott den här helgen. Sitter just nu och smaskar på Aero, bubblig choklad, med mintsmak, MUMS!


Kram kram


Jordgubbar!

Ja jag fick mina jordgubbar tillslut och lite solsken iaf. Det var inte mycket till sol men lite grann :) Mysigt var det och gubbarna var goda.

 


I en park vid en å..

Får se vad det blir imorgon, ska nog ta mig en tur in till London tror jag. På kvällen är det barnvaktande som gäller till 7 barn. Japp 7 st och jag som tycker det brukar vara drygt nog med 4 st. Men men förhoppningsvis sover två av dem och de andra får vi se till sitter framför någon film eller något ;)

Jag har sånt sjukt sug efter kladdkaka, vet inte varför men det skulle vara så jäkla gott! Likaså en kebabtallrik, mums!


Kram kram


Reegn

Jag har ju planerat så bra hur jag skulle gå och köpa mig en stor förpackning med jordgubbar och sätta mig i parken och smaska, men vad händer då med vädret, regn! Regnade igår på föriddagen tillslut sprack det upp på eftermiddagen men då var det ju dags för mig att börja jobba igen. Vi hade iaf rätt kul igår. Jag och de två äldsta barnen var till en pool. Dock inomhus vilket känns rätt fel på något sätt på sommaren men det är väl så det är antar jag. En eftermiddag med endast dem fick mig att inse att det hade varit ganska mycket enklare om man hade haft lite färre barn, är ju liksom enklare att hitta på grejer då, även om vi ju oftast hjälps åt.. jag och mamman alltså.

 

På förmiddagen har jag varit duktig. Har tvättat och dammsugit =) Men nu tror jag det är dags för en promenad. Är förresten på jakt efter någon bra ljudbok, om det är någon som har något tips?

 

Kram kram!


Richmond idag

Hej hej!

Sitter här idag också med en ond hals. Jag gillar det inte för typ varannan dag brukar jag spendera på gymmet och det vill jag ju nte göra när halsen protesterar. Men men är iaf mycket piggare idag så det är ju bra.

Familjen skulle in till London imorse så jag åkte med dit för att träffa Hanna. Vi hade funderingar på att kika in på Kew Gardens men bestämde oss för att det kändes lite väl dyrt för tillfället. Käkade en av de godaste glassarna någonsin på vägen dit, en Cornetto strut med mint och choklad smak, mums så gott det var!
Hur som helst bestämde vi oss för att gå tillbaka till Richmond. Vi köpte varsin panini på Starbucks och gick sedan och satte oss på en bänk vid vattnet och åt, mycket mys!

 


Richmond

Nu ska jag nog ta och sova..

 

Hej hej!


Vila vila vila

Hej!

Jag är inge rolig idag. Jag mår inge bra. Jag tror det är en förkylning som håller på och bryter ut. Fick sjukt ont i halsen igår och imorse när jag vaknade hade jag äckligt ont i halsen och var stel i hela nacken. Öm i kroppen precis som det brukar vara.. näe usch detta var ingen rolig dag. Så nu ligger jag här i sängen och tycker synd om mig själv och tittar på gamla LA ink avsnitt.

 

Tack och hej!


En solig dag.

Idag har det varit en solig dag, iaf ett tag på eftermiddagen.. Det gillas! Jag var ner på stan på förmiddagen och postade lite paket sedan gick jag till gymmet och tränade lite. Efter det gick jag och köpte mig en sallad och några kycklinglår jag satte mig i parken och åt min lunch, det var väldigt mysigt. Om man bortser från alla getingar då förstås.

På eftermiddagen blev det en promenad till lekparken med alla fyra barnen. Det var jäkligt varmt på vägen dit och vi blev alla rätt slut, men när vi väl kom dit så blåste det lite så det var väldigt skönt!

Har fått jäkligt ont i halsen just nu bara. Jag hoppas verkligen att det går över snart...


Kram kram!


Westfield och 3-års kalas

Hej hopp!

 

Sitter uppe på mitt rum och tar det lite lugnt just nu. Idag har det varit 3-års kalas för fulla muggar. Har varit lite folk här och det har grillats och ätit en massa sötsaker mums! Tårtan skulle jag ju såklart ha tagit kort på men var tyvärr för lat för att gå upp och hämta kameran, den såg iaf ut som en brandbil. Riktigt fin faktiskt!

Igår spenderade jag typ hela min dag på Westfield. Tog mig ett tag innan jag kom dit men annars gick jag runt i flera timmar och kollade, provade och shoppade lite. Westfield är ett sjukt stort köpcentrum.. Köpte inte såå himla mycket. Några toppar, örhängen och en mysig Reebok huvtröja.

För övrigt verkar det som att vi åter fått värmen hit. Blev helt sjukt varmt nu på eftermiddagen. En tjej som kom på kalaset idag sa att det skulle bli värmebölja hela veckan, 30 grader minst. Tror jag ska fråga familjen om de vet om det finns någon pool här i närheten :P


Kram kram


Kingston och John Lewis bl a

Har inte hänt så mycket spännande den här veckan. I onsdags så var jag med mamman och tre av barnen till Kingston. Tog ungefär 45 minuter med bil dit. Vi var bland annat till stora varuhuset John Lewis. Sen var jag även in i ett köpcentrum bredvid och där hittade jag på Polarn o Pyret. Jag trodde det bara fanns i Sverige, men inte vet jag!? Blev iaf paff när jag såg den.

Idag blev en liten försjuktning på dagen, men men nu har jag iaf hunnit ned på stan en vända. Har köpt lite födelsedagskort. W blir ju 3 år imorgon =) Så jag köpte ett kort format som en brandbil med ballonger och grejer. Tror det kommer gå hem eftersom det verkar vara "Nee Naw's" som gäller nu..

Näe nu har jag fått i mig en macka och lite youghurt, dags att ta sig ut på en liten springtur (om jag nu orkar springa :P ) Hoppas bara att det håller sog såhär så det inte kommer värsta störtskuren med regn. Har småregnat lite till och från idag, men än så länge inte så mycket, peppar peppar...


Hej hej!


Första badet för sommaren..

Helgen har varit mysig och välbehövlig. Kändes så himla skönt att vara ledig och bara ta det lugnt. Lördagen åkte jag in till Guildford. Blev en hel del shopping faktiskt. Vet inte vad jag var på för humör, ville bara köpa allt. Men det gjorde jag ju itne som tur var. Men jag tyckte jag gjorde några riktigt bra fynd på rean iaf :) Bland annat ett par shorts och ett par skor.

 

Söndagen spenderade jag i London med Hanna. Vi åkte faktiskt till en pool och badade, Tooting Bec Lido heter stället. Var så himla härligt. Som jag har längtat efter att få bada i denna värme. Ja vi var ju inte dom enda som var där direkt men det var iaf hur skönt som helst. Hanna skulle träffa några kompisar på en pub så jag följde med. Vi åt hamburgare och kollade typ första minuterna på fotbollsmatchen, men ointresserad som man är så bestämde vi oss för att åka hem rätt snabbt. Jag har ju iaf typ en timme hem när jag väl kommit på tåget.

 


Hittade en bild på Google..

 

Idag har jag varit duktig och gymmat :) Annars har det inte hänt så mycket spännande idag.

 

Kram kram!


Kew Gardens

Hej hej!

 

Lördag morgon nu, otroligt skönt med helg. Ska njuta så av att vara ledig denna helg :) Det har varit mycket nu, grejer som jag är irriterad på. Men det blir nog bättre bara att kämpa på! Undrar bara hur det blir nu när barnen har sommarlov också..

 

Hur som helst i onsdags var jag med mamman till Kew Gardens, tror de hette Björn Again som spelade. De spelade ABBA låtar och de såg till och med ut som ABBA, rätt häftigt faktiskt :) Vi började med picknick med en massa gott, det var ett ganska stort sällskap vilket innebar en massa olika goda maträtter, MUMS! Det var iaf jättesnällt att jag fick följa med tycker jag och det var faktiskt en trevlig kväll! Det hela avslutades med fyrverkerier, väldigt fint =)

 


Björn Again


Lite senare på kvällen

Torsdagen tog jag mig in till Clapham Junction för att träffa på en tjej som heter Hanna, det är Hannas kompis. Så kul att träffa någon från Sverige :) Vi tog en fika och sedan kikade jag runt i lite affärer. Hon var trevlig så vi får se om vi eventuellt träffas imorn igen.

 

Igår hände inte så mycket roligt, det var sjukt varmt och jag skulle ta med mig 3 barn till lekparken. Usch det var fan för varmt egentligen, men men vad gör man när någon lovat dem det. Allt gick bra förutom på vägen hem, GAH blir så irriterad. På kvällen var jag barnvakt, gick faktiskt bra.

 

Idag har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska hitta på ännu. Kanske blir Guildford eller bara ta det lugnt.

 

Hej hej!


Bästa helgen på länge..

Hej hej!

 

Idag är det tisdag och jag längtar efter min Daniel.. Han har nämligen varit här i helgen. Det var huur underbart som helst! Vi hann faktikst med en hel del. Jag mötte upp honom på fredagen på flygplatsen och vi tog oss in till London för att bo på hotell. Lördagen spenderade vi i London. Vi kikade i lite butiker på Oxford Street, tog en promenad genom Hyde Park, kollade Picadilly Circus, såg till vår förvåning att det var någon Gayparad, åt lunch vid Covent Garden, besökte ganska nyöppnade Oakley butiken, såg Big Ben, gick förbi London Eye. Överallt gick vi :) Det var bra gjort av oss.

 


Hyde Park


Gay-paraden


På väg in till Oakleybutiken


Covent garden


Daniel och Big Ben

På lördag kväll åkte vi till hit till Farnham och bodde här natten till söndagen. Söndagen fick Daniel träffa familjen en snabbis och sedan visade jag honom runt i Farnham lite, gick ju rätt fort eftersom stan inte är så stor :P Vi tog sedan tåget till Guildford och kikade där, sedan var det dags att åka till flygplatsen och säga ajdö. Det var inte alls kul :( Men men förhoppningsvis kommer han hit snart igen, världens bästa kille! <3

Idag har jag mest tagit det lugnt på dagen, gick till parken och låg där och läste lite och så. Skönt att verkligen bara ta det lugnt och skönt ibland när man är ledig. Kan ju bli lite mycket ibland. Som det känns som det varit senaste dagarna nu =/ Beteende som jag inte är van vid..

Nu är det verkligen sovdags. Natti natti!


Imorgon smäller det!

Då kommer nämligen min älskade Daniel till mig och hälsar på!! Som jag har längtat..

Det ska bli så fruktansvärt skönt att äntligen få pussa och krama på honom.
Bara vara, vi två, det ska bli så himla underbart.


Snart ska jag sova så att jag är pigg tills imorn :)


Hej hej!


RSS 2.0